Bryg data | |
Stilart | Sweet Stout / Pastry Stout |
Link til opskrift | |
Target OG | 1.085 |
Målt OG | 1.070 |
Target FG | 1.022 |
Målt FG | 1.022 |
En lidt anderledes brygdag.
Dels er det vores første 100% hjemmelavede opskrift på en Pastry Stout, og hvis det forløber som planlagt skal der tilføjes skønne mængder kakao nibs, vaniljestang og rom. En mørk sød sag, og hvis den rammer kategorien “Pastry Stout” får vi måske noget der ligner flydende dessert, lidt i retning af romkugler måske.
Opskriften er bygget op fra bunden ved at researche hvordan Pastry Stout normalt laves. Vi deler gerne ud af erfaring, men det er endnu for tidligt at fortælle om det er værd at gengive. Vi har skelet til alverdens online artikler og opskrifter, ikke mindst de skønne bryg fra Nerdbrewing som er det store forbillede og som kører ‘open source’ konceptet på øl.
I øvrig et virkelig smooth bryg, hvor hele brygprocessen kun tog knap 4½ time. Det er noget af en forbedring siden vores første bryg som tog 6-7 timer.
Således ser vores basis opskrift ud:
1 thought on “Pastry Stout”