Det er ingen hemmelighed at både Thousig og jeg har en forkærlighed for mørke øl, ikke mindst Pastry Stout, Porter og Imperial Stout. Vi har derfor længe leget med tanken om at brygge vores egen kulsorte lækkerier.
Valget faldt på en baltisk porter, men trods vores anstrengelser formåede vi ikke at ramme målet med en OG på 1.082. Kun 1.062 kunne det bliver til og altså et par procent ABV under målet.
Men en super hyggelig brygdag, hvilket jo er halvdelen af fornøjelsen ved denne hobby 🥰 Og det endelige resultat blev faktisk en virkelig skøn mørk øl. Ikke så tung, mørk og smagfuld som håbet, men så meget desto mere en rigtig populær mørk øl som tiltrak det publikum som ellers normalt ikke er til rigtig mørke øl.
Vi prøver igen senere med noget endnu mørkere 🖤
Honorable mentions: På brygdagen introducerede Thousig mig for Vocation og deres “Breakfast Club 2.0”, en kulsort Pastry Stout med smag af vafler og blåbær 🫐 Vanvittig lækker øl, som vi hellere end gerne forsøger at gøre efter på et tidspunkt når vi har mere erfaring