7. september 2021 beslutter jeg (Frank) mig for at købe endnu et bryganlæg, denne gang af ganske egoistiske grunde – min interesse for ølbrygning prikker konstant til mig og det bobler med ideer til eksperimenter og forskellige bryg som jeg ønsker at kaste mig ud i.
Det fælles bryganlæg er fantastisk og hyggen om den fælles hobby er usammenlignelig, men vi er 3 personer som skal lave kalender-gymnastik for at finde en brygdag, og mit behov for at brygge presser sig på. Så efter nogle ugers overvejelser beslutter jeg mig for at købe et Brew Monk anlæg som lige passer ind i mit lille køkken i lejligheden.
For at holde tingene lidt adskilt har jeg valgt at mine egne solo-bryg går under navnet “Nørvigs Køkken“, primært fordi jeg i forvejen kører et sideløbende projekt af samme navn med Fætter Brian hvor vi deler ud af madlavnings-inspiration på både hjemmeside https://noervig.cooking og instagram https://www.instagram.com/noervig.cooking/
En uge senere, d. 21. september 2021, kaster jeg mig over min første Julebryg, navngivet “Lummer Julenat”. En fløjlsblød og kulsort øl med noter af chokolade, kaffe og vanilje fra tonka-bønnen.
Udover Tonka bønne er der tilsat laktose for fylde, og muscovadosukker for en let krydret lakridssmag.